Έφτανε ένα δεκάλεπτο για να τελειώσει η υπόθεση νίκη για την ομάδα της Τρίπολης, αφού στο 4′ ο Κυριακόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 10′ λεπτό έγινε το 2-0 από τον Μανιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την πρώτη του νίκη για το φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ριζούπολης είναι ακόμα άποντη και δια αυτού του τρόπου βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (82′ Μπελόκ), Φερνάντεθ, Τόνσο (60′ Καλτσάς), Μανιάς (72′ Δουβίκας).
ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Μοντεαγούδο): Χουάντεσρον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο (61′ Κονέ), Μπεντινέλι, Πέδρο (66′ Μάντζιος), Ακόστα (60′ Γκαρός), Τριάδης.
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο
Κατηγορίες:ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Leave a Reply