Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στους Φούρνους ο Βουλευτής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ο Βουλευτής νομού Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης θα βρίσκεται στους Φούρνους για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Το Βουλευτή θα συνοδεύει κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού και Ναυτικού και θα καταπλεύσουν στο νησί με ακταιωρό του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Σε μια περίοδο που η γείτονα χώρα εγείρει έντονα και επιθετικά αξιώσεις έναντι των αδιαμφισβήτητων κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και των νησιών μας, η παρουσία της πολιτείας και του στρατού στους Φούρνους υπογραμμίζει το αυτονόητο των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Σε αυτά τα πλαίσια ο βουλευτής θα έχει επίσης συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς μετά και από την πολύ σημαντική εξέλιξη ως προς τις χρηματοδοτήσεις έργων υποδομής για το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων. Να υπενθυμίσουμε ότι οι μελέτες των έργων που υποβλήθηκαν από την τοπική αυτοδιοίκηση, αξιολογήθηκαν από την κυβέρνηση και χρηματοδοτούνται από τα ΕΣΠΑ και τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως και ανακοινώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου του Αν Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τους βουλευτές του Βόρειου Αιγαίου την Πέμπτη 15 Μαρτίου.

Η βελτίωση της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία, η σθεναρή άμυνα έναντι των προκλήσεων και η κοινωνική συνοχή δηλώνουν την ισχυρή θέληση του λαού μας σε όλα τα επίπεδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: