Διακήρυξη οδοποιίας Φάρου

Ο δήμος Ικαρίας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές η δημόσια σύμβαση έργου με τίτλο «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΦΑΡΟΥ», προϋπολογισμού 12.146,34 Ευρώ, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 και 117 του Ν. 4412/2016.

Η ελάχιστη προθεσμία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι δώδεκα (12) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης σύμβασης στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., σύμφωνα με τα άρθρα 66, 117, 120 και 121 (παρ. 1γ) του Ν. 4412/2016. Παράλληλα θα παρέχεται ελεύθερη,άμεση και πλήρης πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στην ιστοσελίδα του Δήμου Ικαρίας www.Ikaria.gov.gr/.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 12/9/2017, ημέρα Τρίτη, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού στο δημαρχείο Ικαρίας με καταληκτική ώρα υποβολής των προσφορών την 10:00π.μ. Ο τίτλος του έργου είναι:«ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΦΑΡΟΥ»

Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου:

1. Θα τσιμεντοστρωθεί τμήμα μήκος 60 περίπου μέτρων στο ανηφορικό τμήμα δίπλα από την περίφραξη του αεροδρομίου που οδηγείς στο στρατόπεδο.

2. Θα καθαιρεθεί τμήμα του υπάρχοντος τσιμεντόδρομου, μήκους 33 μέτρων, και θα επανασκυροδετηθεί, πλησίον της πλατείας οικισμού Φάρου. Στο συγκεκριμένο τμήμα λόγω κλίσεων της υπάρχουσας τσιμεντόστρωσης κατά την χειμερινή περίοδο είναι αδύνατη η διέλευση.

3. Θα αποκατασταθούν οι φθορές σε διάφορα τμήματα.

O συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 14.211,22 Ευρώ  και αναλύεται σε:

odopoiia farou.jpg

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.