Διακήρυξη ασφαλτόστρωσης δημοτικών δρόμων ΔΕ Ευδήλου

Ο δήμος Ικαρίας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές η δημόσια σύμβαση έργου με τίτλο«AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΕ ΕΥΔΗΛΟΥ 2017», προϋπολογισμού 38.461,54 Ευρώ,με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 και 117 του Ν. 4412/2016.

Η ελάχιστη προθεσμία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι δώδεκα (12) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης σύμβασης στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., σύμφωνα με τα άρθρα 66,117,120 και 121 (παρ. 1γ) του Ν. 4412/2016. Παράλληλα θα παρέχεται ελεύθερη,άμεση και πλήρης πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στην ιστοσελίδα του Δήμου Ικαρίας www.Ikaria.gov.gr/.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 05/09/2017, ημέρα Τρίτη, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού στο δημαρχείο Ικαρίας με καταληκτική ώρα υποβολής των προσφορών την 10:00π.μ. Ο τίτλος του έργου είναι:«AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΕ ΕΥΔΗΛΟΥ 2017».

Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου:

Θα γίνει η ασφαλτόστρωση τμημάτων δημοτικών δρόμων της ΔΕ Ευδήλου. Συγκεκριμένα: θα ασφαλτοστρωθούν τμήματα στον οικισμό Αγ. Κυριακή (γειτονιά Μαυρογιωργάτων), στην πλατεία οικισμού Μάραθου ,στον οικισμό Πηγή (Πούλου στροφή- προς στροφή Ρόζου).

Τα αναφερόμενα τμήματα των παραπάνω δρόμων έχουν μεγάλες φθορές ρηγματώσεις με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ανώμαλη επιφάνεια. Με την παρούσα μελέτη γίνεται αποκατάσταση, με ασφαλτοτάπητα κλειστού τύπου. Λόγω ότι το οδόστρωμα έχει ανωμαλίες η υπηρεσία έχει προσθέσει επιπλέον 18 τόνους ισοπεδωτικής στρώσης μεταβλητού πάχους, ώστε να καλυφθούν τα κενά– ανωμαλίες της τσιμεντόστρωσης, όπου αυτές υπάρχουν.

O συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 45.000 Ευρώ και αναλύεται σε:

asfaltostrosi eudilou.jpg

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.