Ο Δήμος Ικαρίας ζητά την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων οχημάτων και λοιπών στερεών απόβλητων

Ο Δήμος Ικαρίας απευθυνόμενος στους ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων, στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αλλά και στους συλλέκτες στερεών απόβλητων, τους ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αποσυμφόρησης των δρόμων του νησιού από εγκαταλειμμένα οχήματα με την εξής ανακοίνωση:

Όπως γνωρίζετε ο Δήμος Ικαρίας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αποσυμφόρησης των δρόμων του νησιού από  εγκαταλειμμένα οχήματα, είναι δε γεγονός ότι γύρω από τις επιχειρήσεις σας συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος αριθμός αυτών των οχημάτων αλλά και άλλα παλιοσίδερα που σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία και τον κανονισμό καθαριότητας θεωρούνται στερεά απόβλητα και μάλιστα επιβαρυντικά για το περιβάλλον. Στα πλαίσια της προσπάθειας απομάκρυνσης των οχημάτων αυτών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός δύο μηνών από την κοινοποίηση της παρούσας επιστολής θα πρέπει να απομακρύνετε όλα τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που βρίσκονται γύρω από την επιχείρηση σας, στους δρόμους ή στο έρεισμα των δρόμων (δημοτικό, αγροτικό, η επαρχιακό οδικό δίκτυο). Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που δεν προβείτε στην απομάκρυνση τους εντός της παραπάνω προθεσμίας ο Δήμος θα προβεί στην επιβολή των προβλεπόμενων από τον κανονισμό καθαριότητας προστίμων. Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι ο δήμος Ικαρίας λόγω αδυναμίας να διαχειριστεί μόνος του την απομάκρυνση του συνόλου των εγκαταλειμμένων οχημάτων, θα προβεί άμεσα σε δημοπρασία για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων Οχημάτων που θα περισυλλεγούν από διάφορα σημεία εντός των ορίων του Δήμου, με τελικό σκοπό την αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωσή τους.

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s