Επιστολή του δημάρχου Ικαρίας σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων στην Ικαρία

Ο δήμαρχος Ικαρίας έστειλε επιστολή με αποδέκτες τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Σάμου κ Ν. Κατρακαζο, την Αντιπεριφερειάρχη υποδομών & περιβάλλοντος κ Θ. Βαλσαμιδη και τη Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών Π.Ε Σαμου.

Θέμα

Οι προϋποθέσεις για την σύνταξη του Τεχνικού Δελτίου του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ» αλλά και του έργου της κατασκευής ΧΥΤΑ / ΧΥΤΥ Ικαρίας.

Η επιστολή

Στην κοινή  συνεδρίαση  (02-11-2016) των υπηρεσιών μας  αποφασίσθηκε,  η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ικαρίας να συντάξει το απαιτούμενο Τεχνικό Δελτίο λόγω φόρτου εργασίας της ΔΤΕ Π.Ε. Σάμου (αυτή τη στιγμή «τρέχει» 7 προτάσεις στο ΕΣΠΑ).

Για να μπορέσει η  Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ικαρίας να συντάξει το Τεχνικό Δελτίο των έργων του θέματος θα πρέπει να γίνουν τα εξής:

  1. Να «ανοίξει» η ΔΤΕ Π.Ε Σάμου Τεχνικό Δελτίο με τους κωδικούς της στο ΟΠΣ. Απαραίτητα κατά την καταχώρηση του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ θα πρέπει να μπουν σωστά οι κωδικοί πράξης/MIS κ.λ.π ώστε να συνάδουν με την πρόσκληση στο Ε.Π του ΕΠΠΕΡΑΑ.
  2. Να στείλει η ΔΤΕ Π.Ε Σάμου στον Δήμο Ικαρίας και στην Τεχνική Υπηρεσία του τους απαραίτητους κωδικούς (όνομα χρήστη, password), ώστε να γίνει δυνατή η επεξεργασία και συμπλήρωση του δελτίου.
  3. Να στείλει η ΔΤΕ Π.Ε Σάμου ότι στοιχεία (προηγούμενο ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ, μελέτες έργων και υποέργων, προυπολογισμούς κ.λ.π), σε ψηφιακή μορφή, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμπλήρωση του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ.
  4. Να προχωρήσει άμεσα (εάν δε το έχει κάνει) η ΔΤΕ Π.Ε Σάμου στην επικαιροποίηση  των προϋπολογισμών και των τευχών δημοπράτησης των έργων(που τις μελέτες τους έχει αναθέσει), προκειμένου  να συμπληρωθούν σωστά τα αντίστοιχα πεδία στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.
  5. Να καθορίσει με σαφήνεια η ΔΤΕ Π.Ε Σάμου το σύνολο των υποέργων ώστε να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις.

Μετά    τιμής

 Ο  Δήμαρχος  Ικαρίας

 Στέλιος  Σταμούλος

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s