Πρόσκληση σύγκλησης 9ου Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στον Ευδηλο στις 30 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 1. Συζήτηση σχετικά με την ανάγκη ανανέωσης των συμβάσεων των καθαριστριών των σχολείων  Δήμου (Εισήγηση  Πρόεδρος Δ.Σ). 
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μετατροπή της σύμβασής των ωρομισθίων ΙΔΑΧ  καθαριστριών των σχολικών μονάδων, σε  πλήρους  απασχόλησης. (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ). 
 3. Συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών  αεροδρομίων. (Εισήγηση  Δήμαρχος ).
 4. Εισήγηση για 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2016. (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
 5. Έγκριση νέου  κανονισμού ύδρευσης – αποχέτευσης του Δήμου Ικαρίας (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).
 6. Ψήφιση πίστωσης για φιλοξενίες 2016 (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).
 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την διοργάνωση του 39ου Διεθνούς τουρνουά Σκάκι ΙΚΑΡΟΣ 2016 (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Αγιου Κηρύκου ).
 8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συμβολή του δήμου Ικαρίας στην διοργάνωση του 11ου  Φεστιβάλ πολιτισμικών διαλογών ΙΚΑΡΟΣ (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).
 9. Χορήγηση παραγωγικής αδείας πλανόδιου εμπορίου αγροτικών προϊόντων (Εισήγηση Αντιδήμαρχος  Δ.Ε Ραχών).
 10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την επιλογή πιστωτικού ιδρύματος για    την έντοκη κατάθεση των εσόδων του Δήμου Ικαρίας (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
 11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ρύθμιση οφειλών της Β. Καμιτση σύμφωνα με  τον  Ν.4336/2015 (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
 12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παρακράτηση δανείων υπαλλήλων από την μισθοδοσία τους. (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
 13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την 29/2016 απόφαση του συμβουλίου της Δ.Κ Ραχών και 4/2016 του εκπροσώπου της Τ.Κ Καρκιναγριου. (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
 14. Έγκριση τροποποίησης μελετών (Αύξηση ΦΠΑ) του έργου «Εξυγίανση γεωτρήσεων Δ.Ε Αγίου Κηρύκου» – «Επισκευή Δεξαμενής Σοκιανού» (Εισήγηση Αντιδήμαρχος  Δ.Ε Αγίου Κηρύκου ).
 15. Έγκριση μελέτης του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Ι.Π Σπηλιάς Δ.Ε Αγίου Κηρύκου» (Εισήγηση Αντιδήμαρχος  Δ.Ε Αγίου Κηρύκου ).
 16. Έγκριση μελέτης του έργου «Κατασκευή τουαλέτας νηπιαγωγείου Ευδήλου» (Εισήγηση Αντιδήμαρχος  Δ.Ε Ευδηλου ).
 17. Έγκριση μελέτης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε Ευδήλου» (Εισήγηση Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ευδήλου ).
 18. Έγκριση μελέτης του έργου «Εργασίες προστασίας νεκροταφείου Γιαλισκαριου» (Εισήγηση Αντιδήμαρχος  Δ.Ε Ραχών).
 19. Τοποθέτηση νέων Φωτιστικών σωμάτων στις Δ.Ε Αγιου Κηρύκου και Ευδήλου (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ). 
 20. Έγκριση ΑΠΕ του έργου  «Δημοτική Οδοποιια Αγιου Κηρύκου» (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).    
 21. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Επέκταση δικτύων ύδρευσης Δ.Ε Αγιου Κηρυκου»  (Εισήγηση μέλη Δ.Σ στις επιτροπές παραλαβής) .
 22. Ορισμός μελών στην επιτροπή παραλαβής, μέσω κλήρωσης, «Προστασία αποχετευτικού δικτύου στα Φωκιανεικα Αγ. Κηρύκου» (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ).
 23. Εξέταση αιτημάτων για απευθείας παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού έμπροσθεν των όμορων καταστημάτων (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).
 24. Αιτήματα πολιτών – συλλόγων: (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν εκτός ημερησίας διατάξεως η  ψήφιση πίστωσης για τις εθνικές και τοπικές εορτές για την οποία σας  κοινοποιήθηκε εισήγηση, και οι μετακινήσεις του κ. Δήμαρχου για την έκτακτη Γ.Σ  της ΚΕΔΕ (6/7/2016) και του κ.Τεσκου για την Γ.Σ του ΣΔΙΠΕ στην  Μυτιλήνη (2/7/2016). Τέλος στην ενημέρωση από τον κ. Δημάρχο πριν την συζήτηση των θεμάτων, θα γίνει αναλυτική αναφορά και για την προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας γηροκομείου.    

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΑΡΔΑΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s