Ανακοίνωση για την υποβολή αίτησης σχετικά με την μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας στον Δήμο Ικαρίας

Με την υπ. αριθ. 63/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν καθοριστεί οι χώροι παραχώρησης του αιγιαλού και παραλίας του Δήμου Ικαρίας.

Καλούνται όσοι είναι ιδιοκτήτες όμορων επιχειρήσεων, όπως αυτή νοείται στην ΚΥΑ ΔΔΠ0005159/586Β’ ΕΞ2015 και έχουν το δικαίωμα της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του καταστήματός τους, άνευ δημοπρασίας, να προσέλθουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην ταμειακή υπηρεσία  για την μίσθωση του χώρου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου  2016.

Η διαχείριση αιγιαλού και παραλίας θα γίνει με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σύμφωνα με τις διατάξεις, του άρθρου 13 του Ν.2971/2001, της ΚΥΑ αριθ.ΔΔΠ0005159/586Β’ΕΞ2015, της υπ. αριθ. ΔΔΠ0006398/691Β’ΕΞ2015 τροποποιητικής της, καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 56 του Νόμου  4384/2016 που παρατείνει την  εφαρμογή της  ΚΥΑ μέχρι 30/4/2017. Υπενθυμίζουμε ότι η παραχώρηση σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΚΥΑ γίνεται αποκλειστικά για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού.

Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν κάθε αίτηση είναι τα εξής:

  1. Τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας του στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του τμήματος αιγιαλού που επιθυμεί να μισθώσει έμπροσθεν της επιχείρησης του.
  2. Άδεια λειτουργίας της επιχείρησης
  3. Βεβαίωση από την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είναι οφειλέτης του Δήμου (Δημοτική Ενημερότητα, άρθρο 285 του Δ.Κ.Κ.)
Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s