Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Σάμου στο Κοκκάρι, την Πάνδροσο και το Μεσόγειο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος στα πλαίσια των εκτελούμενων εργασιών συντήρησης του Εθνικού και επαρχιακού δικτύου επισκέφτηκε το Κοκκάρι, όπου γίνονται εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού. Επισκέφτηκε επίσης της τοπικές κοινότητες Πανδρόσου και Μεσογείου, όπου συναντήθηκε  με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κ. Μενέλαο Χρήστου και Νίκο Σιγουλάκη αντίστοιχα αλλά και με κατοίκους. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αποφασίστηκαν από κοινού σημαντικές παρεμβάσεις που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα στο επαρχιακό δίκτυο των δύο κοινοτήτων.

Άμεσα  ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός εργασιών για τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους. Σε ότι αφορά τη Σάμο ήδη έχουν ολοκληρωθεί εργασίες και βρίσκονται στο στάδιο εκτέλεσης άλλες, ενώ το επόμενο διάστημα ξεκινούν εργασίες σε όλο το δίκτυο. Σε ότι αφορά την  Ικαρία εντός του μηνός Απριλίου θα εκτελεστούν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στο πλαίσιο των δύο εργολαβιών που έχουν υπογραφεί ενώ για πρώτη φορά δημοπρατείται έργο για την συντήρηση του οδικού δικτύου των Φούρνων.

Στα πλαίσια των έργων συντηρήσεων του οδικού δικτύου της Σάμου

Έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες:

  • Εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα της επαρχιακής οδού Πυθαγορείου- Ηραίου και της οδού προς τον οικισμό Μύλων μήκους περίπου 2 km.
  • Εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων συντηρήσεων (τοιχία αντιστήριξης, στηθαία ασφαλείας, τάφροι) σε τμήματα των επαρχιακών οδών: προς Καλάμι (από κόμβο ξενοδοχείου «Ινώ» έως κόμβο Περιμετρικής οδού Πόλεως Σάμου), οδού Ηραίου – Παγώνδα και Πύργου – Κουμαραδαίων.

Πραγματοποιούνται εργασίες

  • Ασφαλτικές εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού Κοκκαρίου (από ανατολική είσοδο του οικισμού έως παραλιακή οδό) και για μήκος περίπου 850 μ.
  • Ασφαλτικές εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού Κουμαραδαίων.
  • Ασφαλτικές εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε τμήματα των επαρχιακών οδών Παγώνδα – Σπαθαραίων και Κουμαραδαίων – Πύργου
  • Εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων συντηρήσεων στην επαρχιακή οδό Κουμαραδαίοι – Πύργος
  • Ασφαλτικές εργασίες διάστρωσης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος εντός του οικισμού Κάμπου Μαραθοκάμπου σε μήκος περίπου 350 μ.
Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s