Ημερίδα Ενημέρωσης στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρίας-Φούρνων

Την Κυριακή 22/03/2015, ώρα 17:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φούρνων Κορσεών, θα πραγματοποιήθεί Ημερίδα Ενημέρωσης στα πλαίσια του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ»,

Το έργο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013», είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει αναθέτουσα αρχή το Δήμο Σάμου, αφορά δε στην υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής του νησιού όπως η δημιουργία προωθητικών υλικών, η διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας Δημοσιογράφων και tour operators, καθώς και η διοργάνωση προωθητικών εκδηλώσεων σε Σάμο και Φούρνους.

Η υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής, έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ, ως Τουριστικού Προορισμού τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Και σε όλο αυτό το εγχείρημα καθοριστικό ρόλο έχουν και οι φορείς του νησιού, τοπικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και το ευρύ κοινό.

Η ημερίδα ενημέρωσης πραγματοποιείται με σκοπό αφενός για να παρουσιαστεί το έργο και οι δράσεις του, αφετέρου να ενημερωθούν όλοι οι φορείς και το ευρύ κοινό για τον τρόπο με τον οποίο θα ωφεληθούν από το έργο και για το πως μπορούν να εμπλακούν στα δρώμενα που θα λαμβάνουν χώρα, ώστε η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ να μεγιστοποιηθεί.

Το έργο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ έχει ανατεθεί στην Κοινοπραξία
ΣΗΜΑ Α.Ε. – ΒEE GROUP Α.Ε.. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

  • ΣΗΜΑ Α.Ε.: κa Λίνα Καραμήτρου στο τηλέφωνο 2410-256182, lina@e-sima.gr
  • BEE GROUP A.E.: κa Μεσημέρη Φαίη στο τηλέφωνο 2410-554045, mesimeri@bee.gr
Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.