Προκήρυξη 186 θέσεων σε 29 πόλεις στο ΕΚΑΒ

Στην έκδοση της μεγάλης προκήρυξης του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας, 7Κ/2014, για 186 άτομα στην ειδικότητα «ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων» προχώρησε το ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/23.12.2014).

Οι θέσεις αντιστοιχούν σε 29 υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, εκ των οποίων η πλειονότητα -109 στο σύνολό τους- κατανέμονται στην Κεντρική Υπηρεσία, ενώ οι υπόλοιπες 77 αφορούν τα καταστήματα του ΕΚΑΒ σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Σπάρτη, Μυτιλήνη, Λήμνο, Ρόδο, Σάμο, Χίο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Κω, Ζαχάρω, Θήβα, Σαντορίνη, Ικαρία, Κάρπαθο, Καλλονή Μυτιλήνης, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο, αλλά και σε Ανδρο, Ορεστιάδα, Ιστιαία, Κάρυστο, Καρπενήσι και Ιο.

Για 107 θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρων απαιτείται επαγγελματική εμπειρία και σε 58 θέσεις θα προηγηθούν όσοι έχουν εντοπιότητα

Για 107 θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρων απαιτείται επαγγελματική εμπειρία και σε 58 θέσεις θα προηγηθούν όσοι έχουν εντοπιότητα

Προϋποθέσεις
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν Ελληνες πολίτες, γεννημένοι έως και το 1994, οι οποίοι διαθέτουν τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν κώλυμα διορισμού, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν επίσης δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Σε περίπτωση όπου δεν είναι δυνατή η κάλυψη των θέσεων από υποψηφίους του συγκεκριμένου τίτλου σπουδών, δεκτός γίνεται απολυτήριος τίτλος ελληνικού λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαιώσεις επιτυχούς περάτωσης του α’, β’ ή γ’ εξαμήνου του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή βεβαίωση αποφοίτησης από το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επιπλέον απαιτείται επαγγελματική άδεια οδήγησης γ’ κατηγορίας και καλή έως άριστη γνώσης μία ξένης γλώσσας, επαγγελματική εμπειρία για 107 θέσεις και εντοπιότητα για 58.

Αιτήσεις
Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) έχει οριστεί από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου 2015, αλλά λόγω της έναρξης της προσχολικής περιόδου η διαδικασία θα αρχίσει μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s