Η Ρόδη Κράτσα αξίζει την ψήφο μας

Η Ρόδη Κράτσα, γυναίκα με κύρος, μόρφωση και παιδεία, ψυχή ελεύθερη, ευαίσθητη και τρυφερή, αλλά ταυτόχρονα δυναμική και αποφασιστική, με βαθιές πολιτικές γνώσεις, τιμά τόσο την Ελλάδα, όσο και τη γενέτειρά της, τη Ζάκυνθο, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τη σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια και το ήθος της.
Με την επίσκεψη στην πατρίδα της κλείνει ολοκληρώνεται ο προεκλογικός αγώνας της και γι΄ αυτό το λόγο, προσκαλεί όλους τους Ζακυνθινούς στην ομιλία και συζήτηση, με θέμα «Η Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου», η οποία θα πραγματοποιηθεί,σήμερα, στις 7μ.μ., στο Μουσικό Γυμνάσιο Ζακύνθου.
Η Ρόδη Κράτσα είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, ένα «εκρηκτικό μείγμα» γυναίκας πολιτικού, όπου συνυπάρχουν το όραμα για το νέο και το καινοτόμο με το σεβασμό για το δοκιμασμένο και επιτυχημένο. Έρχεται πάντα σε επαφή με τους νέους, παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις και συνομιλεί με σημαίνουσες προσωπικότητες, ώστε να καταφέρει να προωθήσει το στόχο της που είναι διπλός: η ενδυνάμωση της Ευρώπης των πολιτών αλλά και η ενδυνάμωση της θέσης της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και η προώθηση των ελληνικών θέσεων.
Με πλούσια ενδιαφέροντα, πολυσχιδής και αεικίνητη, μπορεί να συμμετέχει σε μία Επιτροπή για την προώθηση της τραπεζική ενοποίησης, ενώ, την ίδια ώρα, να θέτει το ζήτημα της καταστροφής των χημικών της Συρίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τη μία ημέρα, είναι συνομιλήτρια του Νικολά Σαρκοζί και την άλλη βρίσκεται σε Επιμελητήριο στην ακριτική Θράκη.
Ως Ευρωβουλευτής, μόνο στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο, με 177 ομιλίες, 214 ερωτήσεις, 35 προτάσεις ψηφίσματος και 5 εκθέσεις, ήταν μία από τις πιο δραστήριες παρουσίες.

«Διεκδικούμε ευκαιρίες για την Ελλάδα στη νέα Ευρώπη που διαμορφώνεται»!
Η Ρόδη Κράτσα είναι η μόνη εν ενεργεία Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφια στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Με σπουδές στην Κοινωνιολογία και την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, υπηρετεί την ευρωπαϊκή ιδέα, ήδη, από τα φοιτητικά της χρόνια.
Το 2007 υπήρξε σημαντικός σταθμός στην πορεία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου εξελέγη Α΄ Αντιπρόεδρος. Επανεξελέγη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2009.
Χειρίστηκε τα πιο σημαντικά χαρτοφυλάκια και ολοκλήρωσε, με επιτυχία, διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. στα ζωτικά θέματα της ασφάλειας των πτήσεων, της ασφάλεια στη θάλασσα, της προστασίας του περιβάλλοντος, των δικαιωμάτων των επιβατών κ.ά.
Εξαιρετικά εργατική Ευρωβουλευτής, μετρά, επίσης, πολλές εκθέσεις και παρεμβάσεις σε καίρια θέματα για τη δημοσιονομική κρίση στην ευρωζώνη, τη συνοχή και σύγκλιση αλλά και την αποτελεσματική επίλυση του ελληνικού προβλήματος, ήδη από τις πρώτες συνέπειες της κρίσης τον Ιανουάριο του 2010. Εργάστηκε συστηματικά για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και ευνοϊκών συνθηκών για τις ελληνικές περιφέρειες στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 με έμφαση στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων.
Είναι εισηγήτρια για την επενδυτικότητα στην Ε.Ε. και τα μακροπρόθεσμα επενδυτικά κεφάλαια για εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης της οικονομίας. Εισηγήτρια για περισσότερες γυναίκες στα Δ.Σ. των εισηγμένων επιχειρήσεων, υποστηρίζει την αξιοποίηση του πολύτιμου γυναικείου δυναμικού στην Ευρώπη.
Υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία των πολιτών, ενώ προβάλλει, με εκδηλώσεις, ελληνικά θέματα, όπως η Επανένωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα, καθώς και τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Με ισχυρή παρουσία στις εξωτερικές σχέσεις της Ε.Ε. έχει εκπροσωπήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συναντήσεις υψηλού επιπέδου. Έχει τιμηθεί από αρχηγούς κρατών, θρησκευτικούς ηγέτες, διεθνείς φορείς και πανεπιστήμια.
Η Ρόδη Κράτσα συνδυάζει την πλούσια εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες και αποτελεί αναμφισβήτητα «δυνατό χαρτί» για το ρόλο της χώρας μας στην Ε.Ε.
«Αν με τιμήσουν οι συμπολίτες μου με «σταυρό» προτίμησης και επανεκλεγώ θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις και τα όπλα για την ενδυνάμωση της Ε.Ε., τη γεφύρωση του χάσματος Βορρά και Νότου και την ισότιμη συμμετοχή όλων των χωρών στις αποφάσεις. Είναι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση στη χώρα μας», δηλώνει η κ. Κράτσα.

«Για μία Ευρώπη που εμπνέει τους νέους»! 
Με μία πρόχειρη ματιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η Ρόδη Κράτσα δεν είναι μία τυχαία περίπτωση: σίγουρα είναι η πιο έμπειρη στην ευρωπαϊκή πολιτική από τους 41 συνυποψήφιους της. Είναι η μόνη εν ενεργεία Ευρωβουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., έχει διατελέσει δύο φορές Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η ζακυνθινή της καταγωγή την έχει κάνει οραματική, ευαίσθητη, μεθοδική, ανοιχτή σε κάθε επαφή με το καινούριο και το διαφορετικό. Από την άλλη, έχει μπολιαστεί από την Ικαρία (καταγωγή του συζύγου της) με τον ασυμβίβαστο και αποφασιστικό χαρακτήρα της, που την ωθεί να αγωνίζεται με πραγματικό πάθος για τις θέσεις της. Δραστήρια και στις εξωτερικές σχέσεις της Ε.Ε. αναγνωρίζεται συχνά από φίλους και πολιτικούς αντιπάλους ως η πλέον διεθνής Ευρωβουλευτής, έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με υψηλούς θεσμικούς παράγοντες, εντός και εκτός Ευρώπης. Με την ίδια άνεση που συνομιλεί με τον Νικολά Σαρκοζί ή το συμφοιτητή και φίλο της Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, συζητά και συμβουλεύει γυναίκες, που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, διεκδικώντας μία καλύτερη ζωή και ίσες ευκαιρίες στις αραβικές χώρες. Με το ίδιο πείσμα που αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εξασφάλιση περισσότερων ευρωπαϊκών πόρων, που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, προωθεί τη συμμετοχή των νέων αλλά και δημιουργικών φορέων, όπως το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ή το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη 2014-2020». Ένα πρόγραμμα που ανοίγει δρόμους για πρωτοβουλίες στον πολιτισμικό τομέα και δραστηριότητα για τους νέους.
Μητέρα δύο παιδιών, είναι κοντά στους νέους, που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και δικαιούνται ευκαιριών σε όλα τα επίπεδα: στην εκπαίδευση, τη χορήγηση μικρών δανείων με χαμηλά επιτόκια, τις επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, τη δημιουργία ομάδων παραγωγών και δικτύων προώθησης προϊόντων. Θέλει να κάνει την Ευρώπη ελκυστική γι ’αυτούς.
Γεμάτη πραγματικό πάθος και δέσμευση γι” αυτό που κάνει, η Ρόδη Κράτσα δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο κρίσιμη μάχη, σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία για τους νέους, την Ελλάδα «σε μία Ευρώπη που αλλάζει και πρέπει να σφραγισθεί και με τα ελληνικά χρώματα», όπως λέει η ίδια.

«Οι αγώνες θέλουν όραμα και δέσμευση»!
«Οι αγώνες θέλουν όραμα και δέσμευση, συνέπεια και συνέχεια» λέει στις ομιλίες που κάνει σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο του προεκλογικού της αγώνα. Και η αλήθεια είναι ότι η Ρόδη Κράτσα διακρίνεται από τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αποφασιστικότητα για μία καλύτερη Ευρώπη με περισσότερη αλληλεγγύη και συνοχή, όπως την πρώτη ημέρα που πέρασε το κατώφλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Και αν για ορισμένους η πολύχρονη θητεία της στα έδρανα του Κοινοβουλίου μπορεί να θεωρείται «πολυτέλεια» στην εποχή της αμφισβήτησης των πάντων, για τους πολλούς, αυτό ακριβώς είναι, στη σημερινή συγκυρία, το μεγάλο όπλο: εμπειρία, γνώση, σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με κορυφαίους ευρωπαϊκούς παράγοντες που έχει καταφέρει να «οικοδομήσει», κατά τη διάρκεια της θητείας της και μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελος της χώρας μας.
Αυτά, άλλωστε, είναι τα στοιχεία που κάνουν την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Ας μην ξεχνάμε ότι Πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως ο Μάρτιν Σουλτζ και ο Χανς Γκερτ Πετεριγκ έχουν πολύχρονη θητεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο . Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο έχουν άριστες σχέσεις μαζί της και εκτιμούν τον ρόλο και τις ικανότητές της.
Υπέρμαχη των θεσμικών μεταρρυθμίσεων, γνωστή στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις θέσεις της για τη γεφύρωση του χάσματος Βορρά – Νότου, θεωρεί ότι η μοναδική επιλογή για την ευρωζώνη είναι η εμβάθυνση και η ολοκλήρωση:
«Από μία αδύνατη Ε.Ε κινδυνεύουν όλες οι χώρες. Η βιώσιμη ανάπτυξη και σταθερότητα απαιτεί ισοτιμία και ισορροπία, μεταξύ των χωρών και αυτά μόνο σε ένα ομοσπονδιακό σύστημα εξασφαλίζονται. Έτσι, τα κράτη μέλη πρέπει να ξεπεράσουν τις εγωκεντρικές συμπεριφορές των λαών και να υπηρετήσουν το γενικό συμφέρον των λαών τους, μέσα στο ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον», τονίζει χαρακτηριστικά.

Οι αγώνες στο Ευρωκοινοβούλιο
Στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης έδωσε αγώνες για την εξασφάλιση ευρωπαϊκών πόρων και ευνοϊκών προβλέψεων στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2014- 2020 για την ανάπτυξη των περιφερειών, κυρίως, την αύξηση της απασχόλησης των νέων και την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων, εργάστηκε για την επενδυτικότητα της Ε.Ε., για τη ρευστότητα της οικονομίας, την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης της Ευρωζώνης και, ιδιαίτερα, της χώρας μας, τονίζοντας την ανάγκη ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους στην προσπάθεια για διατηρήσιμη ανάπτυξη.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κύκλοι συζητούν την υποψηφιότητά της για την προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ίδια απαντά, προς το παρόν, ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το καλό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τη Ν.Δ., το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και φυσικά για την ίδια. Για την ώρα, πάντως, μιλάει μόνο για το όραμά της.

«Απαιτούνται γενναία βήματα για μία ισχυρή Ευρώπη»! 
Η κ. Κράτσα σε δήλωσή της στην εφημερίδα μας για τις Ευρωεκλογές αναφέρει τα ακόλουθα:
«Απαιτούνται γενναία βήματα για μία Ευρώπη ισχυρή, αποτελεσματική με συνοχή και ισότιμες ευκαιρίες για τους λαούς της. Σε αυτήν την Ευρώπη, οι προοπτικές στην οικονομία μας, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η εκπαίδευση, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και της παιδείας, οι υποδομές είναι κρίσιμες πολιτικές που συνδιαμορφώνονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εκεί μπορούμε να επηρεάσουμε προς όφελος της χώρας μας. Η επιρροή μας, όμως, δεν είναι αυτόματη. Είναι αποτέλεσμα δύσκολων διαπραγματεύσεων, μέσα στο μεγάλο και πολυσύνθετο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με εκπροσώπους από 28 χώρες, εν μέσω πολλών πολιτικών Ομάδων.
Στις διαδικασίες αυτές η εμπειρία, η γνώση, οι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους ευρωπαϊκούς παράγοντες είναι τα όπλα της επιτυχίας.
Ας απογειώσουμε μαζί την ευρωπαϊκή μας προοπτική!
Αυτά τα διαθέτω, όπως έχει αποδείξει η πορεία μου μέχρι σήμερα.
Είμαι έτοιμη να τα χρησιμοποιήσω προς όφελος της πατρίδας μας.
Είμαι έτοιμη να διεκδικήσω:
– Περισσότερες δυνατότητες για την ανάπτυξη των περιφερειών
– Περισσότερες ευκαιρίες για την απασχόληση των νέων
– Μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις»

Η στήριξη της Ζακύνθου
Η Ρόδη Κράτσα διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Ζάκυνθο, μεριμνώντας πάντα για τη στήριξη και την προβολή της. Πρόσφατα, φιλοξένησε, με μεγάλη επιτυχία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, μουσική εκδήλωση των «Τραγουδιστάδων τση Ζάκυθος», με θέμα «Μες τη Mεσόγειο».
«Tο θέμα της εκδήλωσης αγγίζει καρδιές και προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η Mεσόγειος είναι λίκνο πολιτισμών και, ιδιαίτερα, η μουσική συνοδεύει τη ζωή και την εξέλιξη των λαών της. Μία εξαιρετική ψυχαγωγία, μία υψηλής ποιότητας μουσική και γενικότερα ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός, που εκφράζει τη μουσική παράδοση της Zακύνθου, τους ανοικτούς ορίζοντες που πάντα τη χαρακτηρίζουν, το αγκάλιασμα των άλλων πολιτισμών και τις συνεργασίες με άλλες περιοχές», δήλωσε η Ρόδη Κράτσα για την εκδήλωση.
Η Ρόδη Κράτσα έχει σταθεί στο πλευρό των Ζακυνθινών σε πολλές ξεχωριστές περιστάσεις. Έχει στηρίξει το Μουσείο Σολωμού κι Επιφανών Ζακυνθίων, το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, έκανε παρέμβαση προς αποκατάσταση των καμένων περιοχών, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο νησί.
Τον Αύγουστο του 2012 συμμετείχε στις εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο οργανισμός «ΜEDASSET» και ο πολιτιστικός οργανισμός «Πλατύφορος», στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας για τον Τερματισμό της Υπεραλίευσης.

Οι σημαντικές πρωτοβουλίες
Η Ρόδη Κράτσα είναι πολιτικός, με πρωτοβουλίες σε διεθνές, ευρωπαϊκό κι εθνικό επίπεδο.
Με δική της πρωτοβουλία, καθιερώθηκε, το 2008, η 20ή Μαΐου ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας.
Συνεργάζεται με τις εθνικές επιτροπές ευρωπαϊκών χωρών για την Επανένωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα.
Προωθεί την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Στοχεύει στην ενημέρωση και τις συνέργειες κοινωνικών φορέων για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.
Στηρίζει τους νέους. Με παρεμβάσεις της, υποστήριξε τα προγράμματα Erasmus, που κινδύνευσαν από τη λιτότητα του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, τη δέσμευση ευρωπαϊκών πόρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και προωθεί τη συμμετοχή των νέων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη 2014 – 2020».
Προωθεί τα ελληνικά προϊόντα. Στηρίζει τη δημιουργία Ελληνικού Συνδέσμου Προϊόντων κι Υπηρεσιών Υψηλής Ποιότητας με στόχο τη συμμετοχή του ως μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου (ECCIA).
Σε επαφή με τις ελληνικές περιφέρειες προβάλλει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα αγροτικά προϊόντα Π.Ο.Π.
Στηρίζει τις γυναίκες. Εισηγήθηκε νομοθετική ρύθμιση για την παρουσία γυναικών στα διοικητικά συμβούλια που υπερψηφίστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο για την προώθηση της συμμετοχής των γυναικών στις αποφάσεις στην οικονομική και πολιτική ζωή. Ως Πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης για την Προώθηση των Γυναικών της Ευρώπης-Βραβείο «Γυναίκες της Ευρώπης» (AIPFE), προωθεί το έργο των γυναικών για την ευρωπαϊκή ενοποίηση.
Παρεμβαίνει για την προστασία των Χριστιανών. Έχει αναλάβει ενεργό ρόλο για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την προστασία των δικαιωμάτων των Χριστιανών στην περιοχή και όπου υφίστανται διακρίσεις και βία. Μάχεται για την προστασία του Ιορδάνη ποταμού.
Υποστηρίζει την κοινωνία των πολιτών. Μετέχει ενεργά σε οργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδος. Είναιμέλος Δ.Σ. του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια, μέλος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μέλος Δ.Ε. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πολιτισμού στη Γενεύης κ.ά.

Η διεθνής αναγνώριση 
Η Ρόδη Κράτσα έχει τιμηθεί για τη δράση της από αρχηγούς κρατών, θρησκευτικούς ηγέτες, διεθνείς φορείς και πανεπιστήμια:
– Αξιωματικός του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας.
– Διοικητής του Εθνικού Τάγματος του Κέδρου του Λιβάνου.
– Αρχόντισσα του Θρόνου των Εκκλησιών από το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας.
– Σταυροφόρος του Τάγματος των Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
– Χρυσό Μετάλλιο του Πανεπιστημίου του Αιγαίου.
– Χρυσός Σταυρός Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ανθρωπισμού από τους «Φίλους του Ερυθρού Σταυρού».
– Πρέσβειρα Διεθνών Σχέσεων του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» 2009.
– Βραβείο Anna Lindh για το Διάλογο Πολιτισμών 2007
– Προσωπικότητα της Χρονιάς 2008 από τη Διεθνή Οργάνωση Γυναικών στη Ναυτιλία WISTA.
– Είναι, επίσης, Επίτιμη Διδάκτωρ δύο Πανεπιστημίων του εξωτερικού
– Επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Studium του Casale Monferrato (Ιταλία).
– ισότιμες ευκαιρίες των ευρωπαίων στην ανάπτυξη
– περισσότερα μέτρα για την κοινωνική συνοχή
– μεγαλύτερη ασφάλεια για τα σύνορά μας
– σημαντικότερο ρόλο της Ε.Ε. στη διεθνή σκηνή

πηγή:Η ημέρα της Ζακύνθου

Advertisements

Τα Ικαριώτικα νέα δημοσιεύουν κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s