ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Logo

Τα ικαριώτικα νέα είναι  ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό περιοδικό αλλά και η φωνή της Ικαρίας στα πέρατα του Ικαριώτικου γίγνεσθε.Προέκυψε ύστερα από πολλές ζυμώσεις σε πολιτικό και σε δημοσιογραφικό επίπεδο και διανύει μια πορεία αρκετών ετών μέσα από μεταλλάξεις.

Είμαστε ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό περιοδικό με έντονη θεματολογία γύρω από το νησί μας και από τις παραδόσεις του και τις αξίες του λαού του.Εδώ και πάρα πολλά χρόνια εργαζόμαστε για τα καλύτερα αποτελέσματα πάνω στην ενημέρωση.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων,που ενωθήκαμε για το καλό του νησιού μας και δίνουμε αγωνιστικό παρόν παντού. Δεν ψιθυρίζουμε και ούτε φωνάζουμε απλά δείχνουμε τις καλύτερες πτυχές της αλήθειας,που κουβαλάμε μέσα μας.

Στο εγχειρημά μας μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς στέλνοντας Mail  στο tvikaria@gmail.com ή στο tvikaria@ikarianews.net ή γράφωντας στην φορμα επικοινωνίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Δεν φέρουμε την ευθύνη για απόψεις τρίτων και κάθε άρθρο που εισάγεται στο περιοδικό μας μπορεί προφανώς να αντιγραφεί από τον οποιοδήποτε αλλά με παράκληση να υπάρχει η πηγή.

Advertisements